19 september 2013

VALIMISLIIT SAI SÕNA ETV2

ETV2 on andnud kõigile soovijatele võimaluse saada sõna valimiste teemal. Täna oli kord Järvamaa kandidaatidel. Vara hommikul sai meie esindajana sõna Hirvo Rannu. Kes soovib Hirvot vaadata-kuulata kasutage linki: http://etv2.err.ee/videod/4b50ed13-f2c5-4544-9aba-1807b1c73652

Kes kuulata ei saa - saab lugeda, millest ta räägib:

Valimisliit ÜHTLANE ARENG tunnustab ja hindab Albu vallas seni tehtut. See on loonud head eeldused edasiseks arenguks. Kuid me näeme, et tegevus- ja arenguruumi on veel igas valdkonnas.
Valla kestva arengu tagamiseks on vaja teadlikumalt kasutada siinseid erilisi ressursse: looduskeskkonda ja kultuuri, aga eelkõige inimesi.  
Albu vald on tervik, valla juhtimine peab lähtuma põhimõttest, et iga inimene soovib end tunda olulise ja vajalikuna.

Peame oluliseks ausat, avatud ja arusaadavat valitsemisstiili ning otstarbekat rahakasutust. Aruteludes ja otsustamises on iga osaleda sooviva inimese hääl oluline. Et püsiks huvi kaasa lüüa ja rääkida, tuleb tublisid ja hakkajaid inimesi ideede elluviimisel innustada, vajadusel aidata ja hiljem kindlasti tunnustada.

Üheskoos tegutsedes ja üksteist toetades loome ühtse tugeva kogukonna. Soovime kaasata tegevustesse ka vallast lahkunud inimesi.

Toetame ettevõtlust, teeme koostööd oma ning naabervalla ettevõtjatega, et luua ettevõtjatele soodne tegutsemiskeskkond. Nõustame asjaajamist, pakume ettevõtlus- ja koolitustoetust, suuname töötud vajalikule väljaõppele ja muud sarnast. Peame tähtsaks võrdsete võimaluste loomist kõigile ettevõtjatele. 

Meie elukeskkond on eriline, peame siin elamise väärtusi, inimesi ja ressursse hoidma. 
Näeme vajadust eakate soovidele vastava koduhooldusteenuse arendamiseks, mis võimaldab väärikalt vanaduspäevi enda kodus veeta.
Heade sotsiaalteenuste pakkumiseks teeme koostööd kolmanda sektoriga.

Lastele võrdsete arneguvõimaluste loomiseks teeme vähekindlustatud perede lastele huvitegevuse ja osalemise ühisüritustel kättesaadavaks. Soovime, et kõikidest meie lastest kasvaksid täisväärtuslikud ühiskonna liikmed.
Kvaliteetse hariduse andmiseks kasutame efektiivsemalt olemasolevaid ressursse ning loome õpilastele võimetele vastavaid tingimusi. 

Kultuuri-, turismi- ja spordivaldkonnas tihendame koostööd naabervaldadega. Pöörame enam tähelepanu oma valla elanikele suunatud ürituste korraldamisele ning soovime pakkuda valla allasutuste teenuseid kohalikele elanikele soodsamalt. 
Panustame võrdselt kõigi külade arengutesse ja tegevustesse.

Järgmise nelja aasta vältimatu teema on omavalitsuste liitumine. Aktiivsemalt tuleb pidada ühinemisläbirääkimisi naaberomavalitsustega, arutledes avatult ning kaasates kõiki huvigruppe.

Kui sul ei ole ükskõik, mis Albu vallast saab, tule valima.

Valimisliidu Ühtlane Areng nimekirjas on 10 tublit inimest.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar