21 oktoober 2013

MEIE VÕITSIME VALIMISTEGA ÜHE KOHA VOLIKOGUSSE LISAKS

Aitäh kõigile neile 200 Albu valla kodanikule, kes otsustasid Albu vallas toetada meie kodanikukeskset ja avatud juhtimisstiili.

Valimisliit "Ühtlane Areng" võitis ühe lisa koha volikogusse.
2013 aasta kohalike omavalitsuste valimisel osales Albu valla 1050 valimisõiguslikust inimesest vaid 594 inimest, mis on 56,57 %. Osalus ei ole just eriti suur.
Täpse ülevaate saate Vabariigi valimiskomisjoni kodulehelt http://kov2013.vvk.ee/detailed_0129.html
Meid hakkavad esindama:
Ester Valdvee - keda usaldas volikogusse 47 inimest,
Hirvo Rannu - keda usaldas volikogusse 36 inimest,
Aune Suve-Kütt - keda usaldas volikogusse 25 inimest,
Tanel Liiva - keda usaldas volikogusse 24 inimest.

Samuti said kõik teised valimisliidu liikmed kodanike poolt häältega tunnustatud - Claire Miljukova - 19 häält, Heikki Ubaleht - 15 häält, Janno Rodendau - 15 häält, Teele Roosimägi - 7 häält, Kristjan Sommer - 6 häält ning Sirle Gunin - 6 häält.

Meil on heameel ka noorte pärast, kes said volikogusse Erakonna Isamaa ja Res Publica Liit nimekirjas - Anita Homin ja Jaak Madison.

Kujunduslikult öeldes jäi sellelgi korral jäme ots taas nimekirjale, mida sellel korral nimetati Erakond Isamaa ja Res Publica Liit. Sellest hoolimata soovime anda endast parima, et Albu vallas kaasataks rohkem kodanikke ja allasutusi väljaspoolt volikogu arutelude ja otsuste juurde.

Kuna ka naabervallas, Amblas, said valimisvõidu Järvamaa meelsed, siis teema, mida ei ole tahetud arutada, saab uue hoo. Valdade liitumine on selge tulevik, vaevalt keegi usub, et Albu vald jääb siia üksikuks väikeseks saarekeseks teiste suurte liitomavalitsuste kõrval. Meil tuleb pidada sõbralikke läbirääkimisi ning seista selle eest, et meie kodanikud vaid võidaks sellest, mitte ei kaotaks.

Jõudu ja edu alustatud teel!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar