22 jaanuar 2014

Pöördun vabandusega enda valijate poole


Nimel otsustasin ajutiselt peatada oma volikogu liikme volitused, seda siis 1. augustini 2014.a.
Valmisliidu „Ühtlane Areng” nimekirjas on tulemustelt järgmine Claire Miljukova – kes ei saanud volikogu liikmena tööd alustada kuna on endiselt Albu vallavalitsuse ametnike kooseisus ning hetkel rasedus- ja sünnituspuhkusel. Nimekirja järgmine kandidaat – Heikki Ubaleht loobus volikogu liikme kohast kuna tema töökorraldusest tulenevalt ei saa ta kahjuks piisavalt volikogu tegevuses osaleda. Meie nimekirja järgmine – Janno Rodendau hindas oma võimalusi ning otsustas selle perioodi olla volikogu liige.
Seega juba 30. jaanuaril osaleb volikogu koosolekul minu asemel Janno Rodendau. Mina jätkan endiselt valimisliidu liikmena.
Valimisliidu liikmete kiituseks pean ütlema, et enne volikogu arutatakse kogu meeskonnaga volikogusse tulevad teemad läbi ning need neli inimest: Hirvo Rannu, Ester Valdvee, Tanel Liiva ja nüüd siis Janno Rodendau esindavad kogu meie valimisliidu valijaskonda.

Üleskutse:
Kui on neid, kes meie tegevust on kõrvalt jälginud ja juba täna tahaks meie valmisliiduga liituda ning üheskoos meiega valla tegevust puudutavaid teemasid arutada ja siis volikogusse viia, andku mõnele meie liikmele teada ning tema käest saab juba infot, kus ja millal me järgmine kord kohtume.

Miks ma ikkagi oma volitused peatasin: volikogusse kandideerisin uskusin, et me kõik, uued volikogu liikmed seisame ühe eesmärgi eest – Albu valla kodanike  õigused ja paremad võimalused eluks Albu vallas. Kahjuks olen nüüd veendunud päris nii see siiski ei ole – kuid pingeline olukord mõjutab minu igapäeva tööd ja elu (tervist). Seega otsustasin hetkel veidi rahulikumas tempos võtta volikogu liikme tegevust ning astuda esireast taha poole.

Parimate soovidega Aune Suve-Kütt

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar