27 aprill 2014

Aune Suve-Küti asemel on haridus- ja kultuurikomisjonis Vello Kleitsman

Kuna Aune Suve-Kütt peatas oma volitused Albu valla volikogus 1. augustini 2014 a, ei saanud ta olla enam haridus- ja kultuurikomisjoni aseesimees,
otsustas volikogu:

30. jaanuar 2014. a nr 4

Vallavolikogu haridus- ja kultuurikomisjoni aseesimehe valimine


Volikogu liige Aune Suve-Kütt valiti volikogu haridus- ja kultuurikomisjoni aseesimeheks volikogu 07.11.2013. a otsusega nr 57. Valla valimiskomisjoni 20.01.2014. a otsusega nr 13 peatati Aune Suve-Küti avalduse alusel tema volitused volikogu liikmena kuni 1. augustini 2014. a, mistõttu on tekkinud vajadus valida haridus- ja kultuurikomisjonile uus aseesimees.
Võttes aluseks kohaliku omavalitsuse korralduse seaduse § 22 lg 1 p 20, § 47 lg 1, Albu Vallavolikogu 23. veebruari 2005.a. määruse nr 3 “Albu valla põhimäärus” § 6 lg 1 ja 3 ning lähtudes salajase hääletuse tulemustest,

Albu Vallavolikogu otsustab:

1.            Valida vallavolikogu haridus- ja kultuurikomisjoni aseesimeheks Vello Kleitsman.
2.            Otsuse peale on õigus esitada 30 päeva jooksul kaebus halduskohtusse halduskohtumenetluse seadustikus sätestatud korras.

Jüri Kommusaar
Volikogu esimees




Selle otsusega lõppesid Aune volitused komisjonis.
Valimisliidu "Ühtlane Areng" ettepanek oli valida aseesimeheks Tanel Liiva, kes kuulub vallavolikogu haridus-ja kultuurikomisjoni ja  on ka volikogu liige ning Aune  Suve-Kütt arvata komisjoni lihtliikmete hulka.
Meie ettepanekut IRL ei arvestanud ning komisjonist arvati välja Aune Suve-Kütt, kes on SA A.H. Tammsaare Muuseum Vargamäel juhataja, MTÜ Kultuuri- ja Haridusselts Üksmütsi juhatuse esimees, EELK Järva-Madise koguduse juhatuse liige, osaleb aktiivselt MTÜ Albu Noortekeskuse töös ning tihti kaasatud vallas toimuvate kultuuriürituste läbiviimisse. 
Lisaks eeltoodule laulab Aune  segakooris "SINK-SALE-PRO"  ja tantsib segarahvatantsurühmas "Kakerdaja"

Saame vaid tõdeda, et haridus- ja komisjonis Aune Suve-Küti asendamine Vello Kleitsmaniga on poliitiline otsus.
Kahju kui komisjonitöös ei saa osaleda isik, kes toetab igati Albu valla kultuuritegevust ja osaleb ka ise aktiivselt selles! 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar